Show

Med modellen show ”skämmer du bort” varje del av kroppen, från nackmassage till fotmassage, ryggen, låren och sidorna av dina knän. Show har fem platser varav två är liggplatser, som bara väntar på dig. Modellen kan fås med TV skärm.

 

 

 

 

 

 

 

Epic

Det prisbelönta spabadet Epic ger dig den ultimata vattenmassage upplevelsen. I det här spabadet finns det en speciell massagestol som ger dig en kraftfull ben och fotmassage och nacke/rygg.

 

 

 

 

 

 

 

Euphoria

Den här modellen rymmer 7 personer med en unik massagepelare som gör att du kan massage på kroppsdelar där det är svårt att komma åt med vanliga spabad.

 

 

 

 

 

 

Wish

Modellen Wish har en unik modern design och ger dig den ultimata massageupplevelsen. Hela kroppen kan få den ultimata massageupplevelsen i Wish inklusive dina handleder och fötter. Den läckra designen kommer att förgylla din uteplats var du än ställer ditt nya spabad.

 

 

 

 

 

 

Reward

Nu med en ny design! Reward har en skön och avkopplande ligglounge för din bekvämlighet och det finns hela tre terapisäten.

 

 

 

 

 

 

 

Spirit

Modellen Spirit är för två personer och har alla unika funktioner som finns i ett större Marquis spabad. Liggplatsen, loungen, ger dig en skön massage på axlar, rygg och lår, och har också den härliga fotmassagen. Det finns också en sittplats där du kommer upp från det varma vattnet.

 

 

 

 

 

 

 

Mirage

Modellen Mirage har en unik och modern design. Sittplatsen, loungen, är högre än de flesta andra modeller på marknaden. Mirage har också olika sitthöjder i spabadet.

 

 

 

 

 

 

Rendezvous

Modellen Rendezvous är det perfekta spabadet för trånga utrymmen. Trots att det ser litet ut är det ett spabad för två personer. Du får ett litet spabad med det stora spabadets fördelar.